Tuesday, 28 April 2015

BUKU ENGLISH ITU MUDAH

ENGLISH ITU MUDAH




Buku fizikal ENGLISH ITU MUDAH - Belajar grammar English dalam Bahasa Malaysia. Buku ini merupakan buku panduan lengkap yang menerangkan semua yang berkaitan dengan grammar English dalam Bahasa Malaysia agar mudah dipelajari dan difahami.

Buku ini mengandungi 18 topik grammar English, setebal 129 halaman mukasurat. Sesuai dijadikan sebagai bahan rujukan dan digunakan oleh semua peringkat umur seperti pelajar sekolah rendah, sekolah menengah, kolej, universiti, guru-guru, tenaga pengajar, golongan bekerja dan sebagainya.


English Itu Mudah

Izinkan saya perkenalkan BUKU ENGLISH ITU MUDAH ini,

BUKU ENGLISH ITU MUDAH - Diterbitkan khas sejak 2012 lagi bagi membantu para pelajar hingga golongan dewasa untuk menguasai grammar English dengan MUDAH, CEPAT dan BERKESAN.



KELEBIHAN MEMILIKI BUKU ENGLISH ITU MUDAH 

Buku ini dapat membantu anda menguasai grammar English dengan lebih MUDAH, CEPAT dan BERKESAN kerana disampaikan sepenuhnya secara santai dalam BAHASA MELAYU

Anda akan mampu belajar secara SENDIRI di rumah, JIMAT masa dan lebih EFEKTIF. Tidak perlu malu untuk bertanya di dalam kelas lagi kerana semuanya telah terjawab di dalam buku ini

ANDA WAJIB MILIKI BUKU INI

Sebab masih gagal, walaupun telah bertimbun buku rujukan yang dibaca. Banyak masa telah diluangkan, banyak duit yang telah dihabiskan sehingga dah bosan rasanya sebab TAK FAHAM dengan penerangan yang diberikan!!!

Sebab bila baca rujukan, banyak sangat perkataan yang tak tahu, nak buka kamus pun dah malas, buatkan anda tension dan terus TAK FAHAM langsung!!!

Sebab kami terangkan 14 tajuk grammar (127 topik) yang selalu buat anda pening dengan teliti dan jelas menggunakan ilustrasi berwarna sepenuhnya dan yang paling penting dalam BAHASA MELAYU

Sebab tiada rujukan ENGLISH lain yang didedahkan dalam BAHASA MELAYU di pasaran, dan ini adalah peluang terbaik untuk anda memilikinya dan mengubah masa depan

Sebab ramai graduan masih tidak bekerja, ramai pekerja tak dinaikkan pangkat dan ramai yang masih bergaji rendah gara-gara TIDAK MAHIR dalam ENGLISH


Antara kekangan / masalah yang dihadapi apabila belajar GRAMMAR:

1. Banyak perkataan yang tidak difahami (vocab) bila membaca buku rujukan

2. Mudah bosan kerana setiap kali tak tahu makna perkataan kene bukak kamus

3. Penerangan dalam buku tentang penggunaan GRAMMAR yang betul sukar difahami


' KINI KAMI ADA PENYELESAIANNYA '

DAPATKAN BUKU 'ENGLISH ITU MUDAH'

Mudah difahami kerana penerangan cara / kaedah penggunaan GRAMMAR yang betul diterangkan dalam 'BAHASA MELAYU'


APA KATA PENULIS BUKU NI?

"Idea untuk membuat buku ini bermula sejak saya melanjutkan pengajian dalam bidang diploma, titik tolak daripada itu saya tanam azam untuk cipta satu 'method' supaya semua pelajar dapat belajar bahasa ini dengan pantas dan mudah berbanding cara konvensional,"
- Mohd Fadhil Harfiez Abdul Muttalib

::: TESTIMONI PENGGUNA :::

"Saya meminati buku ini kerana ia amat mudah difahami oleh kanak-kanak hinggalah dewasa."
- Zaim Marzuki

"Memang terbaek la buku ni.. praktikal, mudah difahami. Satu pendekatan untuk kuasai bahasa inggeris."
- Nurul Anuar

"Serius best. Pasal buku ni saya dah pandai grammar."
- Alaisyah Murni

"Bukan nak promote, tapi buku seperti ni patut jadi silibus sekolah, institusi pendidikan."
- Malik Shaiful


Buku English Itu Mudah - Wow My English


Ruginya siapa yang belum memiliki buku ni...


Keistimewaan Buku ini :

★ Menerangkan 14 tajuk grammar ( 127 topik) dengan lebih TELITI, JELAS dan MUDAH DIFAHAMI...

★ Menggunakan sepenuhnya ILUSTRASI BERWARNA yang membantu merangsang minda dan menarik minat para pelajar

★ Membantu anda belajar secara kendiri dirumah... pastinya lebih MENJIMATKAN MASA dan lebih EFEKTIF...

★ Sesuai utk semua peringkat umur...

★ Dengan harga yang mampu milik, anda pasti akan berpuas hati.. Berbaloi baloi...


Siapa yg sesuai menggunakan buku English Itu Mudah - Wow My English ... ??

√  Pelajar Sekolah Rendah...
√  Pelajar Sekolah Menengah...
√  Pelajar IPTA / IPTS...
√  Pekerja Kerajaan...
√  Pekerja Swasta...
√  Peniaga...
√  Dan lain-lain lagi...







Walau siapa pun anda, selagi anda ingin belajar, anda boleh menggunakannya..
Jom kita pakat2 beli...
Anda pasti akan MENYESAL JIKA TIDAK MEMILIKINYA.. 
Terbaiklah buku ni !!!

RETAIL PRICE : 
 RM30.00 uNtuK seMeNaNjunG.
 RM35.00 uNtuK saBaH/saRaWaK.
* seLaGi stOcK maSiH aDa

✅ FREE pOsTaGe
✅ FREE miNi kaMuS

pLs sms/whatsapp 019 2346045 tO orDeR

p/s : siLa aBaikaN mOdeL ciLiK kaT bLkG tu yer ... suKa sGt iNterfRaMe 🙈 



#farahrenee87 #farahrenee87blogspotcom
#reviewigfor87thelot #87thelot #myenglish
#englishitumudah #wowmyenglish