Wednesday, 24 August 2016

AGEN DROPSHIP TEAM DS87 BEAUTY, COSMETIC & HEALTH



TEAM 87tHeLoT MENCARI INDIVIDU YANG BERMINAT UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN, ANDA BERNIAGA SECARA ONLINE ATAU OFFLINE DENGAN DROPSHIP BARANGAN KECANTIKAN DARI KAMI. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SEPARUH MASA / SEPENUH MASA :.
- PESARA.
- PELAJAR.
- SURI RUMAH.
- PEKERJA SWASTA.
- KAKITANGAN KERAJAAN.
- SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PENDAPATAN SEHINGGA RM6,000 SEBULAN BERGANTUNG KEPADA USAHA SENDIRI
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CTH PENGIRAAN : 

TIADA BAYARAN YURAN DIKENAKAN (PENIAGA).

Cth : 
Keuntungan DROPSHIP RM30 x 10 pelanggan x 20 hari bekerja sahaja = RM6,000 pendapatan sebulan. 

RM6,000 SEBULAN !!!! 😱😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MUDAHKAN? SIAPA TAHU REZEKI ANDA BERSAMA TEAM 87tHeLoT
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- TIDAK PERLU MODAL.
- TIDAK PERLU SIMPAN STOK.
- TIDAK PERLU POS BARANG.
- TIDAK PERLU LUANG BANYAK MASA.
- TIDAK PERLU KE MANA - MANA.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BARANGAN KECANTIKAN DAN KESIHATAN TERKINI DIPASARAN.

BERMINAT? BOLEH WS +6019.234.6045 

TERIMA KASIH.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

" AGEN DROPSHIP 87THELOT " ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
https://www.facebook.com/groups/1014788248600880/ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*tertakluk kepada T&C dropship DS87⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Sunday, 10 April 2016

TEETH TRAINER ALIGNMENT ( all available )



TEETH TRAINER ALIGNMENT ( all available )

Teeth alignment divided into two phase, soft and hard braces, align your teeth with more scientific method.



Size:
M- Blue Label for age 12-18 years.
L- Red Label for age 19 years and above.

Suitable for:
1. Mild teeth crowding.
2. Correct for rebound after teeth correction.
3. Help to maintain after teeth correction.



Instruction:
Before wear the brace, apply some toothpaste and brush by toothbrush gently, because is medical use flexible material, cannot rinse in hot water.
Daytime wear 1-2 hours and sleep time. Normally 1st day wear 2 hours, 2nd and 3rd day wear 4 hours, 4th and 5th day wear 8-10 hours, normally just wear in night sleep time. With 'A' words is upwards, lips need to close naturally after wear the brace.

PS: When not wear brace please keep well in box. Wash with clean water before and after wear brace. Brush it for once weekly.
Need to use at least 4 months to see result.
For teeth crowding for more serious not suitable to wear the brace.



Tips:
1. When start use the brace, will feel more saliva but this is normal condition, after 1-2 weeks the condition will turn better.
2. The material is medical use plastic, will have a smell of plastic, if you are sensitive to the smell, not suggest to buy this product.
3. The material quite soft, only can slightly improve for teeth correction, the effect cannot compare with teeth correction of professional hospital or clinic.
4. Teeth correction is a long journey, need at least 4 months and above, if teeth correction of professional hospital or clinic also may take at least 3-5 months to see effect. ⠀⠀⠀⠀⠀


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ reTaiL pRiCe fOr pHaSe 1 siZe M & L :
 RM50.00 uNtuK seMeNaNjunG.
 RM55.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ reTaiL pRiCe fOr pHaSe 2 tranSparenT :
󾓝 RM60.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM65.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀  ✅ FREE pOstage ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ pRiCe fOr pHaSe 1 HIGH QUALITY tranSparenT :
󾓝 RM70.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM75.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀  ✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ @  wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDer

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

SILICONE ULTRASONIC FACE CLEANSER


SILICONE ULTRASONIC FACE CLEANSER







Description :

Just 2 minutes' using your luna morning and night leaves the skin looking naturally beautiful with a healthy-looking glow, while lessening the appearance of fine lines and wrinkles. Simply apply your cleanser, wet the luna and turn it on. After cleansing your face, apply the reverse surface to wrinkle-prone areas in lower-frequency anti-aging mode. In just 3 days, you'll feel the confidence that comes from having naturally beautiful, youthful-looking skin.






Features :

More radiant skin in just 3 days! The luna delivers facial-cleansing and anti-aging in one sophisticated device


T-sonic technology delivers up to 8,000 pulsations per minute, clinically proven to remove 99.5 percent of dirt and oil, and 98.5 percent of makeup residue


Anti-aging mode delivers lower-frequency pulsations are directed through concentric silicone waves onto wrinkle-prone areas to smooth the appearance of fine lines and wrinkles
No replacement brushes! Ultra hygienic silicone brush is 35x more hygienic than standard sonic-cleansing brushes
Device is fully waterproof, and lasts up to 450 uses per full charge!


Directions :

- Use for two minutes twice daily with any cleanser, with the exception of clay-based, silicone-based, or grainy cleansers, exfoliators, or scrubs.
- To use, turn on, apply cleanser, wet brush surface, and cleanse face and rinse.
- After, apply the antiaging surface to wrinkle-prone areas. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀



⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
prOmO pRiCe :.
󾓝 RM130.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM150.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ 
⠀✅ FREE pOstage
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌reTaiL pRiCe :.
❌󾓝 RM150.00 uNtuK seMeNaNjunG.
❌󾓝 RM170.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
☎️ @ wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDer

MIXIU MASCARA





NEW MIXIU MASCARA - MASCARA ANZALNA.

Pada siapa yang dah beli σΎ­» PUAS HATI DAN AKAN REPEAT ORDER BALIK TAUU!!.

YANG PALING BEST MASCARA NI SENANG SGT NAK CUCI! Plus mascara ni tkkn buat mata korg JADI σΎ‡ŸσΎ‡Ÿ bila lepas cuci tau. Bersih je bawah mata.

MASCARA NI ADA DUA BERUS TAU, 1 berus utk bulu atas mata, second utk berus bulu bawah mata. So bila apply tkde la comot. Sbb dia ada khas berus utk bulu bawah mata.



Mascara ni kalau nak basuh cuci dengan air je tau. Haaa Camna tu? Haa basuh ngan air then tanggalkan pelan2 senang jee ataupun tekap je ngan wet tissue 3 saat then sapu pelan2. 



MASCARA ni memanjangkan & melebatkan. .
MASCARA NI TAK SAMA MACAM MASCARA BIASA!! Memang bulu mata akan jadi panjang dan lebat σΎ­» GUARANTEE AND SATISFACTION !!



MASCARA NI SAMA MACAM DUOYA MASCARA (sebijik)

Dengan satu application sahaja bulu mata korang panjang n lebat macam ANZALNA!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
reTaiL pRiCe :.
󾓝 RM50.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM55.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀


☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀

PERFUME PEN SPRAY from 87tHeLoT by farahrenee87™ & CAR PERFUME

PERFUME PEN SPRAY from 87tHeLoT by farahrenee87™


List Perfume

Updated : October 2015


Senarai Perfume Lelaki

Adidas Deep Energy
Body Shop White Musk for Men
Bvlgari Aqva (New Perfume)
Bvlgari BLV (Hot Sale)
Bvlgari Extreme
CK Be by Calvin Klein Men
CK Eternity for Men
CK Free by Calvin Klein Men 
CK One by Calvin Klein
D&G The One Gentlemen
David Beckham Instinct
Davidoff Adventure for Men
Davidoff Cool Water for Men (Hot Sale)
Davidoff Hot Water for Men
Diesel Fuel for Life
Dunhill Black for Men
Dunhill Desire Blue (Hot Sale)
Dunhill Desire Red
Dunhill London for Men
F by Salvatore Ferragamo
FCUK by French Connection UK (Hot Sale)
Ferrari Red (Hot Sale)
Giorgio Armani Aqua di Gio (Hot Sale)
Giorgio Armani - Armani Code (Hot Sale)
Giorgio Armani Sport Code (Hot Sale)
Gucci Guilty for Men (Hot Sale)
Gucci Sport Homme
Guy Laroche Drakkar Noir
Hugo Boss Element Aqua (Hot Sale)
Hugo Boss Energise
Hugo Boss Men (Hot Sale)
Hugo Boss Orange (Hot Sale)
Hugo Boss Red
Hugo Boss Signature (New Perfume)
Jean Paul Gaultier (JPG) Le Male
Kenzo Homme Sport Men
Lacoste Style In Play
Lanvin L'Homme for Men
L'eau D'Issey Pour Homme by Issey Miyake Men
Mont Blanc Legend (Hot Sale)
Mont Blanc Starwalker (Hot Sale)
Paco Rabanne One Million (Hot Sale)
Paul Smith by Paul Smith Men
Ralph Lauren Polo Black
Ralph Lauren Polo Red (Hot Sale)
Ralph Lauren Polo Sport (Hot Sale)
Sean John Unforgivable
Vera Wang Men (New Perfume)
Versace Blue Jeans

Senarai Perfume Wanita

Amor amor by Cacharel
Anna Sui by Anna Sui
Anna Sui Flight of Fancy (New Perfume)
Avril Lavigne Forbidden Rose
Body Shop Apple Blossom (Hot Sale)
Body Shop Dewberry
Body Shop Vanilla (Hot Sale)
Body Shop White Musk for Women (Hot Sale)
Bodyshop Strawberry
Britney Hidden Fantasy
Britney Midnight Fantasy (Hot Sale)
Burberrys Weekend (Hot Sale)
Carolina Herrera 212 VIP Women (Hot Sale)
Celion Dion Essential
Chanel Chance
Chanel Coco
Chanel No. 5
Christian Dior Addict (Hot Sale)
Christian Dior Jadore
Christian Dior Pure Poison
CK Eternity for Women
CK Escape for Women
CKin2U for Women
CK Secret Obsession Women
Clinique Happy (Hot Sale)
Davidoff Cool Water for Women (Hot Sale)
DKNY Be Delicious (Hot Sale)
DKNY Fresh Blossom (Hot Sale)
DKNY Golden Delicious (Hot Sale)
Elizabeth Arden 5th Avanue
Escada Cherry In The Air (New Perfume)
Estee Lauder Beautiful
Estee Lauder Pleasures
Givenchy Eau de Givenchy
Gucci Envy Me by Gucci Women (Hot Sale)
Gucci Flora by Gucci Women (Hot Sale)
Gucci Guilty by Gucci Women (Hot Sale)
Gucci Rush by Gucci Women
Guess Seductive Wild Summer (Hot Sale)
Hugo Boss Women (Hot Sale)
Jennifer Lopez JLo Live
Jennifer Lopez JLo Still
Jean Paul Gaultier (JPG) Classique Women
Jimmy Choo by Jimmy Choo Women
Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur (Hot Sale)
Justin Bieber Someday
Kenzo Flower for Women
Lady Gaga Fame
L'eau D'Issey Miyake Women
Lacoste Touch of Pink
Lancome Miracle (Hot Sale)
Lolita Lempicka for Women
Marc Jacobs Daisy (Hot Sale)
Marc Jacob Lola (New Perfume)
Nina Ricci by Nina Ricci Women
Paco Rabanne Lady Million (Hot Sale)
Paco Rabnne Black XS for Women (Hot Sale)
Paris Hilton by Paris Hilton (Hot Sale)
Paris Hilton Siren (Hot Sale)
Paris Hilton Passport
Ralph Lauren Romance
Salvatore Ferragamo Inchanto Shine (Hot Sale)
Thiery Mugler Alien
Thiery Mugler Angel (New Perfume)
Tommy Girl by Tommy Girl
Vera Wang by Vera Wang
Versace Bright Crystal (Hot Sale)
Victoria's Secret Bombshell (Hot Sale)
YSL Babydoll

Total : 120 jenama perfume.

πŸ“reTaiL pRiCe fOr 1 pC :
πŸ’° RM15.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM20.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ + pOstage RM5.00⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
πŸ“reTaiL pRiCe fOr 2 pCs :
πŸ’° RM30.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM35.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
πŸ“reTaiL pRiCe fOr 3 pCs :
πŸ’° RM40.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM45.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
πŸ“HARGA BORONG? (seMenanjunG).
πŸ’° RM12.00 / pC uNtuK 10 - 49 pCs
πŸ’° RM10.00 / pC uNtuK 50 pCs ⬆️
⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀
⠀⠀

Penafian :

farahrenee87.blogspot.com adalah blog menjual perfume inspirasi dari perfume berjenama antarabangsa dan tidak mempunyai kaitan dengan pengeluar, pengedar atau pemilik sebenar wangian yang terdapat di senarai perfume yang di paparkan.
Semua nama atau jenama perfume, gambar atau logo perfume adalah sebagai rujukan sahaja.



Hukum Perfume Beralkohol


Ustaz Zaharuddin



Dr.Asri (Mufti Perlis)

http://www.youtube.com/watch?v=oetphERPrS4

Ustaz Azhar Idrus

http://www.youtube.com/watch?v=j6P6YdR8rZY


Majlis Fatwa Kebangsaan



2. CAR PERFUME
Price : RM10.00 / pc
( Untuk pembelian borong sila hubungi kami untuk special price )


Pewangi - pewangi sedia ada :

1. Honey Dew
2. Apple Blossom
3. Strawberry Fragrances
4. Lavender
5. Sparkling Lemon
6. Esclade
7. Vanilla
8. Ck Air
9. Tutti Frutti
10. Grape
11. Flora
12. Love Spell
13. After Tobacco




Berminat bisnes Perfume?
Jom bisnes bersama kami. Call/ WhatsApp ke 019-2346045 atau e-mail ke farahrenee87@yahoo.com untuk best price & maklumat lanjut.

Thanks.


Sunday, 20 September 2015

ShopeeMY & 87tHeLoT by farahrenee87™

ShopeeMY & 87tHeLoT by farahrenee87™

Jika anda tidak muat turun aplikasi Shopee lagi, di sini ialah bagaimana anda boleh bermula dalam hanya langkah mudah:

1. Klik http://mall.shopee.com.my/ dan membeli terus

atau

2. Memuat turun aplikasi Shopee yang benar-benar percuma di App Store (iOS) atau Google Play (android) dengan mencari Shopee MY. Anda juga boleh melawat shopee.com.my/ atau mengikuti ( follow ) instagram @shopee_my melalui telefon pintar anda.

3. Cari [ http://shopee.com.my/farahrenee87 ] atau melayari kategori kegemaran anda untuk mula membeli-belah.

4. Cubalah membuat pembelian dan menunggu untuk barangan anda yang akan dihantar terus ke rumah anda.

Ia adalah sangat mudah dan mesra pengguna. Kredit / debit, Ipay88 dan pemindahan bank adalah semua bentuk diterima pembayaran.

Muat turun aplikasi Shopee MY sekarang dan cubalah hari ini !!!

" Discover Shopee mobile marketplace. Buy and sell in less than 30 sec, anytime, anywhere."

#ShopeeMY


ShopeeMY & 87tHeLoT by farahrenee87™

Logo ShopeeMY


Muat turun aplikasi secara percuma di App Store (iOS) atau Google Play (android) dengan mencari Shopee MY



Sekarang anda boleh 'import'  gambar dari instashop ke ShopeeMY dalam masa 3 minit sahaja.



Kedudukan ShopeeMY setanding dengan aplikasi yang lain di Malaysia.


Interface yang sangat mudah difahami


Paparan aktiviti terkini di shop anda


Boleh terus mula beli dan jual lepas muat turun aplikasi ini dan ianya free of charge


promosi pemasaran secara PERCUMA oleh ShopeeMY untuk shop yang terpilih


Potongan harga yang menarik sehingga 40% dibuat oleh ShopeeMY untuk menaikkan jualan shop 



Banyak pilihan barang mengikut citarasa dan budget pembeli



Dilengkapi dengan sistem pembayaran yang sangat mudah dan mesra pengguna sama ada kad kredit / debit, Ipay88 dan pemindahan bank melalui slip.



Cuma perlu tekan BUY NOW untuk  membuat pembelian di sistem yang sangat mesra pengguna







Sunday, 9 August 2015

MEMOBOTTLE A5


Botol minuman pastinya berbentuk silinder yang kerap menonjol jika dimasukkan dalam beg. Kini ada pereka yang memberikan penyelesaian lain dengan mengembangkan botol minum berbentuk kotak.

Dinamakan Memobottle, botol plastik berwarna jernih itu berbentuk kotak nipis. Dua pereka berasal Australia, Jesse Leeworthy dan Jonathan Byrt, mendakwa desainnya tersebut akan memudahkan botol disimpan dalam beg . Maklum saja, rata-rata beg  berbentuk rata dengan ruang yang terhad.

Memobottle sendiri mempunyai tiga versi saiz sama dengan kertas iaitu letter, HVS A4 dan A5. Untuk saiz letter mempunyai volume 750 ml sedangkan dua lainnya mampu menampung 1.25 liter air. Ketiganya mempunyai ketebalan 30 mm dan direka tahan lasak serta boleh dibasuh yang diperbuat dari bahan plastik kitar semula.

"Kami selalu tertarik dengan isu persekitaran hidup," kata Jesse. "Selama bertahun-tahun kami fokus membuat reka bentuk kreatif yang mengurangkan sampah sekaligus meningkatkan kesedaran masyarakat."

Kini Jesse dan Jonathan sedang mencari penaja untuk menghasilkan secara besar-besaran botol minum rata ini. Rencananya Memobottle akan dipasarkan pada harga US $ 21  pada akhir tahun ini. 


Memobottle adalah satu inovasi botol air yang mempunyai rekaan yang leper dan sesuai untuk dimasukkan ke dalam beg anda. Semakin ramai yang menggunakan beg untuk mengisi gajet dan dokumen mereka, jadi memobottle direka khas dengan saiz A4, A5 dan letter agar ia boleh dimasukkan ke dalam beg dokumen anda. Kini anda boleh membawa bekal air ke mana sahaja kerana botol air ini boleh dimasukkan ke dalam beg laptop, beg messenger, beg galas dan banyak lagi. Jom kita lihat bagaimana rupa memobottle ini.




Diantara kehebatan memobottle :

  • Bebas BPA
  • Tahan dan selamat 
  • Reka bentuk yang nipis
  • Kandungan air dapat dilihat
  • Kalis Bocor
  • Mudah dibawa kemana-mana
  • Bentuknya seperti A4 paper cantik dan comel jE
  • Warna pun cantik-cantik
Musim sekarang , dah ramai orang sukakan dengan memobottle



MEMOBOTTLE A5 LETTER 420mL 4 COLOUR & 750mL ONLY ORIGINAL COLOUR

🐝 transparent WHITE
🐝 transparent PINK
🐝 transparent BROWN
🐝 transparent BLACK



The memobottle fits in your bag alongside your laptop and books.

  • Material: BPA-Free Plastic
  • Measurements: 15mm (w) 210mm (h) x 148mm (l)
  • Slim and transparent design
  • Visible content
  • A5 Size
  • Stands up unassisted on its own
  • Freezer and heat safe bottle with leak-proof function
  • Dishwasher safe for easy cleaning procedures
  • 3 colors of caps : black, white & clear

IG : 87thelot
ReTaiL pRiCe fOr 420mL :
πŸ’° RM39.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM45.00 uNtuK saBaH/saRaWaK.

ReTaiL pRiCe fOr 750mL :
πŸ’° RM45.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM50.00 uNtuK saBaH/saRaWaK.

✅ FREE pOstage

☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR

#farahrenee87 #farahrenee87blogspotcom #reviewigfor87thelot #87thelot #memobottle #memobottlemurah #barangterkini