Wednesday, 24 August 2016

AGEN DROPSHIP TEAM DS87 BEAUTY, COSMETIC & HEALTH



TEAM 87tHeLoT MENCARI INDIVIDU YANG BERMINAT UNTUK MENAMBAH PENDAPATAN, ANDA BERNIAGA SECARA ONLINE ATAU OFFLINE DENGAN DROPSHIP BARANGAN KECANTIKAN DARI KAMI. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SEPARUH MASA / SEPENUH MASA :.
- PESARA.
- PELAJAR.
- SURI RUMAH.
- PEKERJA SWASTA.
- KAKITANGAN KERAJAAN.
- SESIAPA SAHAJA YANG BERMINAT!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PENDAPATAN SEHINGGA RM6,000 SEBULAN BERGANTUNG KEPADA USAHA SENDIRI
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CTH PENGIRAAN : 

TIADA BAYARAN YURAN DIKENAKAN (PENIAGA).

Cth : 
Keuntungan DROPSHIP RM30 x 10 pelanggan x 20 hari bekerja sahaja = RM6,000 pendapatan sebulan. 

RM6,000 SEBULAN !!!! 😱😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MUDAHKAN? SIAPA TAHU REZEKI ANDA BERSAMA TEAM 87tHeLoT
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- TIDAK PERLU MODAL.
- TIDAK PERLU SIMPAN STOK.
- TIDAK PERLU POS BARANG.
- TIDAK PERLU LUANG BANYAK MASA.
- TIDAK PERLU KE MANA - MANA.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BARANGAN KECANTIKAN DAN KESIHATAN TERKINI DIPASARAN.

BERMINAT? BOLEH WS +6019.234.6045 

TERIMA KASIH.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

" AGEN DROPSHIP 87THELOT " ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
https://www.facebook.com/groups/1014788248600880/ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*tertakluk kepada T&C dropship DS87⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Sunday, 10 April 2016

TEETH TRAINER ALIGNMENT ( all available )



TEETH TRAINER ALIGNMENT ( all available )

Teeth alignment divided into two phase, soft and hard braces, align your teeth with more scientific method.



Size:
M- Blue Label for age 12-18 years.
L- Red Label for age 19 years and above.

Suitable for:
1. Mild teeth crowding.
2. Correct for rebound after teeth correction.
3. Help to maintain after teeth correction.



Instruction:
Before wear the brace, apply some toothpaste and brush by toothbrush gently, because is medical use flexible material, cannot rinse in hot water.
Daytime wear 1-2 hours and sleep time. Normally 1st day wear 2 hours, 2nd and 3rd day wear 4 hours, 4th and 5th day wear 8-10 hours, normally just wear in night sleep time. With 'A' words is upwards, lips need to close naturally after wear the brace.

PS: When not wear brace please keep well in box. Wash with clean water before and after wear brace. Brush it for once weekly.
Need to use at least 4 months to see result.
For teeth crowding for more serious not suitable to wear the brace.



Tips:
1. When start use the brace, will feel more saliva but this is normal condition, after 1-2 weeks the condition will turn better.
2. The material is medical use plastic, will have a smell of plastic, if you are sensitive to the smell, not suggest to buy this product.
3. The material quite soft, only can slightly improve for teeth correction, the effect cannot compare with teeth correction of professional hospital or clinic.
4. Teeth correction is a long journey, need at least 4 months and above, if teeth correction of professional hospital or clinic also may take at least 3-5 months to see effect. ⠀⠀⠀⠀⠀


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ reTaiL pRiCe fOr pHaSe 1 siZe M & L :
 RM50.00 uNtuK seMeNaNjunG.
 RM55.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ reTaiL pRiCe fOr pHaSe 2 tranSparenT :
󾓝 RM60.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM65.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀  ✅ FREE pOstage ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ pRiCe fOr pHaSe 1 HIGH QUALITY tranSparenT :
󾓝 RM70.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM75.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀  ✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ @  wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDer

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

SILICONE ULTRASONIC FACE CLEANSER


SILICONE ULTRASONIC FACE CLEANSER







Description :

Just 2 minutes' using your luna morning and night leaves the skin looking naturally beautiful with a healthy-looking glow, while lessening the appearance of fine lines and wrinkles. Simply apply your cleanser, wet the luna and turn it on. After cleansing your face, apply the reverse surface to wrinkle-prone areas in lower-frequency anti-aging mode. In just 3 days, you'll feel the confidence that comes from having naturally beautiful, youthful-looking skin.






Features :

More radiant skin in just 3 days! The luna delivers facial-cleansing and anti-aging in one sophisticated device


T-sonic technology delivers up to 8,000 pulsations per minute, clinically proven to remove 99.5 percent of dirt and oil, and 98.5 percent of makeup residue


Anti-aging mode delivers lower-frequency pulsations are directed through concentric silicone waves onto wrinkle-prone areas to smooth the appearance of fine lines and wrinkles
No replacement brushes! Ultra hygienic silicone brush is 35x more hygienic than standard sonic-cleansing brushes
Device is fully waterproof, and lasts up to 450 uses per full charge!


Directions :

- Use for two minutes twice daily with any cleanser, with the exception of clay-based, silicone-based, or grainy cleansers, exfoliators, or scrubs.
- To use, turn on, apply cleanser, wet brush surface, and cleanse face and rinse.
- After, apply the antiaging surface to wrinkle-prone areas. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀



⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
prOmO pRiCe :.
󾓝 RM130.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM150.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ 
⠀✅ FREE pOstage
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❌reTaiL pRiCe :.
❌󾓝 RM150.00 uNtuK seMeNaNjunG.
❌󾓝 RM170.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
☎️ @ wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDer

MIXIU MASCARA





NEW MIXIU MASCARA - MASCARA ANZALNA.

Pada siapa yang dah beli σΎ­» PUAS HATI DAN AKAN REPEAT ORDER BALIK TAUU!!.

YANG PALING BEST MASCARA NI SENANG SGT NAK CUCI! Plus mascara ni tkkn buat mata korg JADI σΎ‡ŸσΎ‡Ÿ bila lepas cuci tau. Bersih je bawah mata.

MASCARA NI ADA DUA BERUS TAU, 1 berus utk bulu atas mata, second utk berus bulu bawah mata. So bila apply tkde la comot. Sbb dia ada khas berus utk bulu bawah mata.



Mascara ni kalau nak basuh cuci dengan air je tau. Haaa Camna tu? Haa basuh ngan air then tanggalkan pelan2 senang jee ataupun tekap je ngan wet tissue 3 saat then sapu pelan2. 



MASCARA ni memanjangkan & melebatkan. .
MASCARA NI TAK SAMA MACAM MASCARA BIASA!! Memang bulu mata akan jadi panjang dan lebat σΎ­» GUARANTEE AND SATISFACTION !!



MASCARA NI SAMA MACAM DUOYA MASCARA (sebijik)

Dengan satu application sahaja bulu mata korang panjang n lebat macam ANZALNA!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
reTaiL pRiCe :.
󾓝 RM50.00 uNtuK seMeNaNjunG.
󾓝 RM55.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀


☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀

PERFUME PEN SPRAY from 87tHeLoT by farahrenee87™ & CAR PERFUME

PERFUME PEN SPRAY from 87tHeLoT by farahrenee87™


List Perfume

Updated : October 2015


Senarai Perfume Lelaki

Adidas Deep Energy
Body Shop White Musk for Men
Bvlgari Aqva (New Perfume)
Bvlgari BLV (Hot Sale)
Bvlgari Extreme
CK Be by Calvin Klein Men
CK Eternity for Men
CK Free by Calvin Klein Men 
CK One by Calvin Klein
D&G The One Gentlemen
David Beckham Instinct
Davidoff Adventure for Men
Davidoff Cool Water for Men (Hot Sale)
Davidoff Hot Water for Men
Diesel Fuel for Life
Dunhill Black for Men
Dunhill Desire Blue (Hot Sale)
Dunhill Desire Red
Dunhill London for Men
F by Salvatore Ferragamo
FCUK by French Connection UK (Hot Sale)
Ferrari Red (Hot Sale)
Giorgio Armani Aqua di Gio (Hot Sale)
Giorgio Armani - Armani Code (Hot Sale)
Giorgio Armani Sport Code (Hot Sale)
Gucci Guilty for Men (Hot Sale)
Gucci Sport Homme
Guy Laroche Drakkar Noir
Hugo Boss Element Aqua (Hot Sale)
Hugo Boss Energise
Hugo Boss Men (Hot Sale)
Hugo Boss Orange (Hot Sale)
Hugo Boss Red
Hugo Boss Signature (New Perfume)
Jean Paul Gaultier (JPG) Le Male
Kenzo Homme Sport Men
Lacoste Style In Play
Lanvin L'Homme for Men
L'eau D'Issey Pour Homme by Issey Miyake Men
Mont Blanc Legend (Hot Sale)
Mont Blanc Starwalker (Hot Sale)
Paco Rabanne One Million (Hot Sale)
Paul Smith by Paul Smith Men
Ralph Lauren Polo Black
Ralph Lauren Polo Red (Hot Sale)
Ralph Lauren Polo Sport (Hot Sale)
Sean John Unforgivable
Vera Wang Men (New Perfume)
Versace Blue Jeans

Senarai Perfume Wanita

Amor amor by Cacharel
Anna Sui by Anna Sui
Anna Sui Flight of Fancy (New Perfume)
Avril Lavigne Forbidden Rose
Body Shop Apple Blossom (Hot Sale)
Body Shop Dewberry
Body Shop Vanilla (Hot Sale)
Body Shop White Musk for Women (Hot Sale)
Bodyshop Strawberry
Britney Hidden Fantasy
Britney Midnight Fantasy (Hot Sale)
Burberrys Weekend (Hot Sale)
Carolina Herrera 212 VIP Women (Hot Sale)
Celion Dion Essential
Chanel Chance
Chanel Coco
Chanel No. 5
Christian Dior Addict (Hot Sale)
Christian Dior Jadore
Christian Dior Pure Poison
CK Eternity for Women
CK Escape for Women
CKin2U for Women
CK Secret Obsession Women
Clinique Happy (Hot Sale)
Davidoff Cool Water for Women (Hot Sale)
DKNY Be Delicious (Hot Sale)
DKNY Fresh Blossom (Hot Sale)
DKNY Golden Delicious (Hot Sale)
Elizabeth Arden 5th Avanue
Escada Cherry In The Air (New Perfume)
Estee Lauder Beautiful
Estee Lauder Pleasures
Givenchy Eau de Givenchy
Gucci Envy Me by Gucci Women (Hot Sale)
Gucci Flora by Gucci Women (Hot Sale)
Gucci Guilty by Gucci Women (Hot Sale)
Gucci Rush by Gucci Women
Guess Seductive Wild Summer (Hot Sale)
Hugo Boss Women (Hot Sale)
Jennifer Lopez JLo Live
Jennifer Lopez JLo Still
Jean Paul Gaultier (JPG) Classique Women
Jimmy Choo by Jimmy Choo Women
Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur (Hot Sale)
Justin Bieber Someday
Kenzo Flower for Women
Lady Gaga Fame
L'eau D'Issey Miyake Women
Lacoste Touch of Pink
Lancome Miracle (Hot Sale)
Lolita Lempicka for Women
Marc Jacobs Daisy (Hot Sale)
Marc Jacob Lola (New Perfume)
Nina Ricci by Nina Ricci Women
Paco Rabanne Lady Million (Hot Sale)
Paco Rabnne Black XS for Women (Hot Sale)
Paris Hilton by Paris Hilton (Hot Sale)
Paris Hilton Siren (Hot Sale)
Paris Hilton Passport
Ralph Lauren Romance
Salvatore Ferragamo Inchanto Shine (Hot Sale)
Thiery Mugler Alien
Thiery Mugler Angel (New Perfume)
Tommy Girl by Tommy Girl
Vera Wang by Vera Wang
Versace Bright Crystal (Hot Sale)
Victoria's Secret Bombshell (Hot Sale)
YSL Babydoll

Total : 120 jenama perfume.

πŸ“reTaiL pRiCe fOr 1 pC :
πŸ’° RM15.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM20.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ + pOstage RM5.00⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
πŸ“reTaiL pRiCe fOr 2 pCs :
πŸ’° RM30.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM35.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
πŸ“reTaiL pRiCe fOr 3 pCs :
πŸ’° RM40.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM45.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
πŸ“HARGA BORONG? (seMenanjunG).
πŸ’° RM12.00 / pC uNtuK 10 - 49 pCs
πŸ’° RM10.00 / pC uNtuK 50 pCs ⬆️
⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀
⠀⠀

Penafian :

farahrenee87.blogspot.com adalah blog menjual perfume inspirasi dari perfume berjenama antarabangsa dan tidak mempunyai kaitan dengan pengeluar, pengedar atau pemilik sebenar wangian yang terdapat di senarai perfume yang di paparkan.
Semua nama atau jenama perfume, gambar atau logo perfume adalah sebagai rujukan sahaja.



Hukum Perfume Beralkohol


Ustaz Zaharuddin



Dr.Asri (Mufti Perlis)

http://www.youtube.com/watch?v=oetphERPrS4

Ustaz Azhar Idrus

http://www.youtube.com/watch?v=j6P6YdR8rZY


Majlis Fatwa Kebangsaan



2. CAR PERFUME
Price : RM10.00 / pc
( Untuk pembelian borong sila hubungi kami untuk special price )


Pewangi - pewangi sedia ada :

1. Honey Dew
2. Apple Blossom
3. Strawberry Fragrances
4. Lavender
5. Sparkling Lemon
6. Esclade
7. Vanilla
8. Ck Air
9. Tutti Frutti
10. Grape
11. Flora
12. Love Spell
13. After Tobacco




Berminat bisnes Perfume?
Jom bisnes bersama kami. Call/ WhatsApp ke 019-2346045 atau e-mail ke farahrenee87@yahoo.com untuk best price & maklumat lanjut.

Thanks.


DTRIM SLIMMING EXPERT



Dengan D'Trim, uolls akan tampil dengan yakin sempurna. Keyakinan diri bermula dari bentuk tubuh yang menawan. Setiap orang berpeluang mempunyai kehidupan yang sihat, D'Trim sedia membantu.
Cara Pengambilan DTrim Slimming Expert :
Bangun aje tidur, amik Plain Water
atau diambil bersama Supplement berbentuk cecair 
Amik sebiji aje sekali makan... Seeloknye sebelom Break Fast...
JANGAN sesekali amik 2 Biji ye... Tak di galakkan
Makan cam biasa & Tak perlu diet coz
Perut akan sendirinya akan berasa Kenyang
Seeloknye amalkan Sebelom bfast time perut Kosong... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀

NOTED
Uolls HARUS hindarkan... Air Sejuk , Kopi , Teh , Susu , Air Kelapa , Nescafe .. Air Sejuk / Ais boleh menyebabkan lemak-lemak akan menjadi Beku & Berkumpul Malah memang susah nak nampak HASIL
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa Yang BEST dengan DTRIM SLIMMING EXPERT?
Tak perlu diet
Tak perlu bersenam
Tiada cirit birit
Tiada Flabby
Membakar lemak 3x lebih berkesan
Meningkatkan Metabolisme
Mengandungi Alfalfa dan Vit C
100% Tiada kesan sampingan
Selamat Untuk ibu menyusu
Berstatus Gmp
Sesuai untuk lelaki dan wanita
Memberi tenaga maksimum
Murah
Original
Penggunaan untuk sebulan
Dijamin bebas dari bahan chemical Sabrutamine.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀

Peraturan & Larangan Pengambilan DTRIM SLIMMING EXPERT?
Tidak sesuai bagi golongan :
Anemia
Masalah Ginjal
Mempuyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
Berumur kurang 18 tahun dan melebihi 60 tahun
Mengambil suplement atau ubat-ubatan slimming yang lain ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
reTaiL pRiCe DTRIM USA NET ( 35g ) :.
πŸ’° RM45.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM50.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
reTaiL pRiCe DTRIM.COM ( 40g ) :.
πŸ’° RM75.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM80.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀

Tuesday, 6 October 2015

LAVAMUD VOLCANIC CLAY DARI SIDOARJO JAWA TENGAH





LAVAMUD - KURUS BADAN DGN SAPU LUMPUR GUNUNG BERAPI !



LAVAMUD Volcanic Clay dari Sidoarjo, Jawa Timur (juga dikenali sebagai Lumpur Sidoarjo mana lumpur adalah perkataan Indonesia untuk lumpur) adalah penyelesaian yang tulen dan semula jadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik.

LAVAMUD Volcanic Clay merupakan perubatan serbuk berasal dari pengeluaran abu gunung berapi. Ia adalah salah satu ejen detoksifikasi yang paling berkesan secara semula jadi terdapat kandungan lebih daripada 70 mineral untuk membantu menyahtoksik badan anda, mengetatkan tisu longgar, mengurangkan
selulit dan boleh menyebabkan mengurangkan lemak melalui inci yang luar biasa dan berkekalan.

LAVAMUD Volcanic Clay - Mineral tanah liat membersihkan dan membersihkan badan daripada toksin yang disimpan di antara sel-sel lemak, menyebabkan badan berasa tegang, licin dan lembut seperti sutera.



PROSES LAVAMUD MEMBAKAR LEMAK BEKU DAN MELICINKAN KULIT

Peringkat pertama

- Pengalaman melicinkan kulit berseri semasa dinaikkan aktiviti sel-sel lemak.

Peringkat kedua

- Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.

Peringkat Ketiga

- Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan sentiasa muda serta kulit cerah.

Keempat dan Peringkat Akhir

- Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan  di lengan, paha dan pinggang, menghasilkn badan baru yang menarik dan memang patut untuk jadi Ratu.

Kategori mana anda jatuh? 10 Jenis Kegemukan Mengatasi Isu Lemak!



CARA KEGUNAAN

1. Buka bungkusan dan jumlah yang dikehendaki sudu dengan sudu (dilampirkan) ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu berfungsi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.

2. Masukkan air suam dan kacau sehingga digabungkan sepenuhnya.

3. Biarkan ia agar pekat skit jika bancuhan cair @ sapu terus.

4. Perlahan-lahan menyapu Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut @ alat yang diberikan ke kawasan sasaran.

5. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.

6. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.


NOTA

1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di leher.

2. Simpan lebihan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay campuran ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.

3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.

4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan atau berterusan. Basuh segera.

5. Jangan disapu pada luka terbuka.

6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


LANGKAH BERJAGA-JAGA

- Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  selepas latihan atau pancuran panas untuk mengelakkan terbakar kulit.

- Ia adalah perkara biasa untuk mempunyai kulit merah panas kerana haba; ia akan pulih selepas 2 jam.
Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa berlaku, jangan sapu losyen badan untuk kesan menenangkan.

- Jangan gunakan setiap hari. Ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
(Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi.
Jangan cuba untuk menahan panas. Adakah ambil perhatian setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza).

reTaiL pRiCe fOr 1 paCk :
πŸ’° RM60.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM65.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
reTaiL pRiCe fOr 2 paCk :
πŸ’° RM115.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM120.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀



KATEGORI MANA ANDA JATUH ? 
10 JENIS KEGEMUKAN MENGATASI ISU LEMAK !

Cinta Makanan

- Obsesi untuk makan dan minum dengan mengambil kalori yang berlebihan serta kurang bersenam atau pergerakan. Kalori yang disimpan akhirnya ditukar kepada lemak badan.

Penghasilan lemak badan yang tidak seimbang

- Termasuk pengumpulan lemak badan di bahagian perut, paha dan lengan menghasilkan bentuk badan yang pelik.

Lemak badan tebal di bawah Lapisan Kulit

- Lemak badan terkumpul tebal di bawah lapisan kulit secara beransur-ansur kendur kulit menyebabkan hodoh pada bentuk badan.

Kurang lemak yang bagus

- Sistem endokrin tidak seimbang, secara fizikal lemah dengan badan besar.

Berat Air

- Rembesan cecair badan yang tidak tetap yang menyebabkan cecair terkumpul di bahagian pinggang, paha dan lengan.

Menghasilkan lemak kecil

- Kontur perut tidak rata yang kekal utuh tanpa mengira semua usaha menguruskan badan.

Obesiti pertengahan umur

- Biasa dengan istilah "Beer Bellies" dan "tayar spare"? Peringkat yang tidak dapat dielakkan bagi kebanyakan orang pertengahan umur.

Turun-temurun

- Obesiti boleh diwarisi melalui gen kolam kekeluargaan.

Lemak degil

- Lemak degil yang suka tinggal dengan anda tidak kira pelbagai kaedah pelangsingan lain.

Masalah Perubatan

- Obesiti kadang-kadang boleh dikesan kepada penyebab perubatan.




KEHEBATAN LAVAMUD VOLCANIC CLAY !

LAVAMUD Volcanic Clay adalah hadiah berharga dari alam semula jadi. Ia mempunyai keupayaan semula jadi untuk Membakar, Menghalang dan Menyerap kedalam lemak badan dengan kaedah yang paling selamat untuk detox lemak dengan keputusan yang optimum serta tidak melibatkan latihan yang bertenaga.

Tentu Selamat, Berkesan Sama sekali. Slim semasa anda berdiri, duduk atau ketika berbaring !

Pada 10 minit, proses pembakaran lemak bermula. Pada 15 minit seterusnya, tisu lemak  larut secara beransur-ansur. Jumlah besar akan keluar daripada kumpulan lemak, menghasilkan kelangsingan! Ia hanya memerlukan 45 minit setiap hari untuk kurang 5kgs dalam seminggu! Diminati dan diuji 98% berhasil daripada kadar kejayaan pelangsingan di seluruh dunia !

Mengelak untuk jadi yang luar Biasa, Cakap tidak untuk badan lapis lemak yang tebal. Cuba perubahan, Bentuk badan anda sendiri hari ini!

LAVAMUD Volcanic Clay diperoleh dari letupan gunung berapi aktif yang meghasilkan lumpur lava di Indonesia , serta mengandungi sejumlah besar tenaga aktif. Setiap sapuan, ia akan berubah tenaga ke dalam sel-sel badan kita , membolehkan pembakaran lemak memasuki melalui lapisan kulit.

LAVAMUD Volcanic Clay terdiri terutamanya daripada aliran lumpur gunung berapi yang meningkatkan badan aktiviti metabolik 60 kali lebih.Ia mempunyai Lapisan-lapisan lumpur secara semula jadi yang berbeza antara satu sama lain semasa pemprosesan kerana komposisinya daripada pelbagai lapisan lumpur gunung berapi.

JANJI KAMI:

Ia adalah kegembiraan yang ikhlas kami untuk memberikan produk berkualiti dengan kesihatan dan keselamatan terjamin pengesahan. Produk ini tersedia kesahihannya untuk pengesahan.

PERINGATAN:

LAVAMUD Volcanic Clay bukan produk ajaib menguruskan badan. Buku ini tidak pelangsingan keberkesanan pada penggunaan pertama. Pelangsingan benar berlaku secara beransur-ansur dan bersyarat. Keputusan biasanya timbul antara 3-7 hari seterusnya dengan keazaman yang kuat dan komitmen.




KHIDMAD PELANGGAN FAQ

S: SOALAN
J: JAWAPAN

S: Senaman diperlukan ke semasa menggunakan LAVAMUD Volcanic Clay?

J: Selamat petang! LAVAMUD Volcanic Clay adalah secara semula jadi dan sesuai untuk menguruskan badan kepada sesiapa yang malas nak bersenam kerana ia tidak memerlukan apa-apa latihan, terima kasih kepada sumber tenaga semula jadi yang diberikan oleh Alam semulajadi. Ia terus mengaktifkan sel-sel badan dan kekal aktif sama seperti bersenam sehingga pengurangan lemak dicapai. Ia juga dan meningkatkan keupayaan untuk memecahkan lemak badan semasa proses metabolik, manakala masih lagi menghalang pembentukan sel-sel baru lemak.

S: Adakah LAVAMUD Volcanic Clay benar-benar boleh menguruskan badan?

J: Salam, ia benar-benar YA! LAVAMUD berapi Clay adalah laluan ke arah menguruskan badan yang sihat. Hanya sapu pada kawasan sasaran secara konsisten sehingga anda mencapai Bentuk badan yang anda inginkan.

S: Apakah perbezaan di antara LAVAMUD Volcanic Clay dan kaedah pelangsingan yang lain?

J: Perbezaan utama adalah kaedah itu sendiri. LAVAMUD Volcanic Clay digunakan secara luaran berbanding dengan pelbagai produk yang dipasarkan yang memerlukan cara penggunaannya. Ini lumpur gunung berapi semulajadi serta menyembunyikan sejumlah besar tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan tanpa merosakkan mana-mana organ-organ dalaman. Ia adalah kuasa Alam Semulajadi itu sendiri diberikan kepada semua manusia.

S: Apakah maklum balas untuk produk ini?

J: Berdasarkan maklum balas pelanggan kami, hasilnya memuaskan terutama apabila digunakan secara harian. Boleh disapu di mana-mana kawasan yang disasarkan,  sebahagian besar daripada pelanggan-pelanggan kami  mencapai bentuk badan yang disasarkan. Selain menguruskan badan, LAVAMUD Volcanic Clay membantu untuk memperoleh, Bentu badan yang lebih sihat langsing dan lebih ideal. Kami mengalu-alukan pertanyaan dan bantuan bila-bila masa, semua yang terbaik untuk anda!

S: Saya berat kira-kira 145pound dengan ketinggian 1.56m, apa yang sepatutnya menjadi berat badan ideal saya?

J: Hello, terima kasih kerana minat anda dalam Silky & Slim Lavamud  LAVAMUD Volcanic Clay! Berat badan ideal anda harus sekitar 96pound (48 KG). Anda perlu turun sekurang-kurangnya 30pound dan ke atas. Pilihan terbaik adalah
Pilihan D : Nikmati proses pelangsingan pesat keseluruhan, meningkatkan pengumpulan lemak, membolehkan bersantai sambil meningkatkan keupayaan detox, mengurangkan lemak ketara pada perut, lengan dan paha lemak, manfaat dan juga menghasilkan satu set kulit baru  berseri dan lebih cerah.

S: Saya 1 meter 64 cm, sekitar 112pounds. Saya pernah menjadi Slim tetapi sekarang tidak lagi kerana selera makan yang kuat. Malangnya, saya tidak lagi boleh menikmati jeans kurus saya atau baju mini, apatah skirt kesayangan saya ketika berada di luar. soalan? Pilihan yang akan menjadi lebih sesuai untuk keadaan saya?

J: Selamat petang, terima kasih kerana menunjukkan minat dan semangat anda ke arah LAVAMUD Volcanic Clay! Berat badan ideal anda harus 102pounds (51 KG), anda dikehendaki mengurangkan anggaran 10 paun untuk mencapai berat badan yang sihat.
Pilihan B : akan sesuai dengan anda untuk jadi lebih baik. LAVAMUD Volcanic Clay dikonsepkan seperti "Mengurangkan Pengumpulan lemak dalam Badan, Mencegah Penjanaan Sel Lemak Baru, Mempercepatkan Aktiviti Metabolik". Produk ini membolehkan anda untuk menjadi Potter tubuh anda sendiri, hanya dibentuk ke dalam bentuk yang anda mahu, secara beransur-ansur tidak menyedari yang anda sudah langsing! Semua yang terbaik untuk anda!

S: Hi, saya ingin bertanya, tahun ini saya berumur 19 tahun, ketinggian 1.58 meter, berat 117pounds, berapa pound perlu saya kehilangan?

J: Hello, terima kasih kerana menunjukkan minat dan semangat anda ke arah LAVAMUD Volcanic Clay! Berdasarkan maklumat yang diberikan, berat badan ideal anda harus 94pounds (47 KG), anda akan perlu untuk kehilangan tambahan 22pounds yang membawa anda ke Pilihan B: Tenaga berganda, Haba berganda. Nikmati haba yang menembusi ke dalam sel-sel badan anda yang masih aktif dan pada yang sama untuk menjalankan pengurangan lemak akan dicapai. Ia juga dan meningkatkan keupayaan untuk memecahkan lemak badan semasa proses metabolik, manakala lagi menghalang pembentukan sel-sel baru lemak. Mengekalkan pakej harian dengan konsisten secara beransur-ansur membentuk badan anda ke shapelier, sihat, langsing dan lebih ideal!

S: Saya berumur 32 tahun, tinggi: 160cm, berat: 75 kg, dengan perut yang bulat, yang akan menjadi pilihan yang lebih sesuai?

J: Menurut umur dan ketinggian anda berat badan yang ideal akan menjadi 51kg. Adalah dicadangkan untuk Mengurangkan 30pounds atau lebih secara langsung meletakkan anda dalam Pilihan D: Nikmati proses pelangsingan pesat keseluruhan, meningkatkan pengumpulan lemak, membolehkan bersantai sambil meningkatkan keupayaan detox, mengurangkan lemak yang ketara perut, lengan dan paha lemak, manfaat dan juga yang lebih berseri dan kulit yang lebih cerah.

S: Bagaimana jika produk tidak berkesan?

J: Selamat petang, sehingga tarikh produk masih belum menawarkan sifar kesan untuk pelanggan-pelanggan kami. Menurut kaji selidik pelanggan dan maklum balas kami, tempoh masa hasil berbeza-beza antara individu dan pengumpulan lemak badan dan tubuh yang berbeza terbina. Sebahagian besar daripada pelanggan kami berpuas hati dengan kebaikan produk pelangsingan badan ini; yang menikmati dan menggunakan produk selesa.

S: Mengapa ia dikehendaki untuk memberikan maklumat peribadi saya? Ia akan disimpan dan dirahsiakan?

J: Kepada pelanggan, maklumat anda diperlukan semasa pembelian barang-barang untuk perkhidmatan khas untuk membuat susulan dengan pelanggan-pelanggan kami mengenai pengalaman dan penggunaan mereka. Menghormati dan merahsiakan maklumat pelanggan kami adalah Nilai-nilai syarikat. Semua maklumat dijaga dengan perjanjian yang ditandatangani oleh orang yang bertanggungjawab dengan syarikat itu, tidak mempunyai pelanggaran kontrak, perkara-perkara yang akan dilihat secara sah. Yakinlah semua maklumat adalah terjamin dan selamat dengan undang-undang.






1. Sekotak LAVAMUD adalah 500g, cukup untuk 10 hari, 3 kotak untuk sebulan.



 2. Dalam sekotak LAVAMUD, ada lagi satu sudu, dan satu pisau .



3. Satu sudu 15g (30ml) , letak serbuk volcanic clay yang secukup anda perlu.



 4. Letak air suam yang secukupnya.



 5. Kacau sampai macam ini.



 6. Sapu dengan pisau plastik yang dalam kotak kami.



7. Selepas 20 minit ( muka / leher ) @ 30 - 45 minit ( peha, perut, badan ) , anda sudah boleh kupaskan ~ Bersih & Mudah ! 

*jika bancuhan & sapuan anda tidak tepat, kupasan tidak menjadi. Anda perlu cuci seperti biasa dengan air suam ( air biasa juga boleh )











reTaiL pRiCe fOr 1 paCk :
πŸ’° RM60.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM65.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
reTaiL pRiCe fOr 2 paCk :
πŸ’° RM115.00 uNtuK seMeNaNjunG.
πŸ’° RM120.00 uNtuK saBaH/saRaWaK. ⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
✅ FREE pOstage ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
☎️ @ πŸ“² wHaTsaPP +6019 2346045 tO orDeR⠀